Hogy dobhatja fel a szobát egy TV fal kialakítása?

Hogy dobhatja fel a szobát egy TV fal kialakítása?

Hogy dobhatja fel a szobát egy TV fal kialakítása bútorokkal, polcokkal ?

Kevés lakásban nincs TV, ahol van, ott általában a nappali egyik főbb falára kerül a legnagyobb készülék.
Most pár olyan modern TV falat mutatunk, melyek különböző elrendezésekben, bútorokkal összhangban adhatnak helyet a tévéknek.
Ahogy ígértük mutatunk picit részletesebben pár inspiráló ötletet modern TV falak kialakitására.
Az első példán fa panelek adják a hátteret a fényes fekete, két sorban elhelyezett szekrényeknek és a TV-nek.


A másodikon szintén fa panelek adják a TV fal hátterét, az egyik oldalon könyvespolc-rendszer egészíti ki a kompozíció.

A harmadik enteriőrben a padlón egy bútor, egység, a TV fölött nyitott polc a dísztárgyaknak – látványos kis könyvtartó blokkal.

Illetve egy plusz ötletadó megoldásban
kevés bútor, kreatívan felrakott keretek-csíkok adnak izgalmas hátteret.
Modern TV falak
Kevés lakásban nincs TV, ahol van, ott általában a nappali egyik főbb falára kerül a legnagyobb készülék. Volt már e témában ötletadó válogatásunk (pl. épített gipszkarton elemekkel, falpanelekkel…), most pár olyan modern TV fal látható alább, melyek különböző elrendezésekben, bútorokkal összhangban adnak helyet a tévéknek. Holnap hármat közülük részletesen bemutatunk 😉

Amikor minden milliméter számít…

Egyedi bútornál nem kell amiatt izgulnunk, hogy a  nappali TV állványának magassága vajon elegendő lesz-e a mi ülőgarnitúránk mellé. Hiszen az egyedi bútoroknál éppen az a szép, hogy a mi, azaz a megrendelő igényeihez, pontos méreteihez, egyedi adottságaihoz mérten készül.

Lévén, hogy egy egyedi bútor pontos méretekhez igazodva készül, mindig tökéletesen illeszkedik, bele illik az adott helyére, ahová szántuk.

TV fal bútorral, tárolórendszerekkel

Ha fontos a minél több tároló-, pakolóhely, akkor a TV alatt, fölött, oldalt, körben kiépíthető a fal bútorokkal. Ha nem szereted a nehéz szekrényeket, akkor inkább könnyű megoldásban gondolkozz – padló szintje fölött falhoz rögzített bútor, nyitott polcok, zárt elemek kombinációjával.

Egyedi tervezésű bútor, polc, bútor-elem a TV falon

Egyedi bútorral vagy egy megvásárolható de különleges formájú elemmel is nagyon feldobhatjuk a TV falat. Például egy képkeretet imitáló, polcos fali bútor egészen különlegessé teszi a TV falat – mondjuk egy hálószobában.

Egyre több helyen látni, hogy a TV nem csak magában van felszerelve a falra, hanem egy fából készült TV fal is van körülötte. Ennek főleg esztétikai szerepe van, de segít eltüntetni a vezetékeket is. Egy jó arányokkal megválasztott TV fal a tévénket is nagyobbnak fogja mutatni a valóságnál, ami persze csak optikai csalás, de jól ki lehet használni. Arra figyelnünk kell a fal elkészítése során, hogy a TV hátlapja jól szellőzzön a felszerelés után.