Milyen legyen a nappali bútorom ? Variációk egy témára.

Milyen legyen a nappali bútorom ? Variációk egy témára.

Milyen legyen a nappali bútorom ? Variációk egy témára.

Eljátszva a nappali bútor kérdéssel, nézzük meg mit jelenthet egy nappali bútor tervezése során egy szín kiválasztása, ezért azonos elosztású nappali bútorokat mutatunk más-más bútorlap front színnel. Az alábbi képekből kiderül, hogy mennyire fontos és meghatározó lehet egy nappali bútor front részének színe, megváltozik a nappali hangulata.

Ezek a nappali bútor variációk mondják el azt a tényt, hogy a falszín, a padlóburkolat színe és természetesen a bútor színe meghatározza a nappali bútorunk hangulatát, és nappalink stílusát.

Most egy enteriőr terven keresztül megmutatunk pár lehetőséget.

High tech nappali

A nappali bútor minden eleme hideg színekből lett összeválogatva. A bútor front részein a fém, vagy a kőminta jelenik meg. Hangulata nem feltétlenül egy családi idillt sugall, ez a típusú nappali bútor egy legénylakás bútorzata lehetne.

 

Klasszikus nappali

Határozott fa felületek, mindenféle variációk nélkül ez jellemzi ezt a nappali bútort. Pasztell falszín, a nappali bútor érdekességét a fa erezete adja, de az is visszafogottan.

Klasszikus cseresznye felületek meglepetések nélkül, ami kiszámíthatóságot árul el tulajdonosától. Itt a rend uralja a hétköznapokat.

 

A mediterrán nappali bútor, avagy Provence a nappaliban

Egy romantikus, életet élvező tulajdonos juthat eszünkbe a nappali bútor láttán. A színek választásánál ezeknél a nappali bútor variációknál.

Itt zsizseg az élet, nem feltétlenül van ilyen rend, de nem baj, szól a zene élik és élvezik a nappali terét.

 

Natúr, egyszerű nappali bútor - Nappali bútor natúr, egyszerű stílusban

Az ajtó színe és a bútor színe és felülete teljes színazonosságot mutat. A fal színe és a nappali bútor teljes harmóniában, egyszerű nem túl rajzolatos világos fadekor, mindenféle fakszni nélkül.

Tiszta, egyszerű, levegős teret kölcsönöz a világos bútorzat.

 

Design nappali bútor

Trendi színek, felületek. hangsúlyos falszín mellett, hangsúlyos front színek a nappali bútor felületén. Trendkövető alapanyag választás, tudatosan a divat trendjei szerint. A nappali bútor azt tükrözi, hogy nem évtizedekre tervezték, lendületes, és akár pár évente változtatható, akár a divat.