Belsőépítészeti előkészítés

A designhoz hasonlóan a belsőépítészet sem öncélú. Nem azért alakítunk ki Önnek egy teret, hogy kiéljük a kreativitásunkat, hanem arra használjuk azt, és a szakértelmünket, hogy az Ön igényeihez, céljaihoz, szolgáltatásához leginkább illő munkakörnyezetet hozzuk létre.

A belsőépítészeti előkészítés nem rólunk, hanem Önről szól

Filozófiánk alappillére, hogy sosem áldozzuk fel a szépség oltárán a praktikusságot, de törekszünk arra, hogy ne csak funkcionális, hanem a szemnek is kedves munkaterületeket hozzunk létre. Kiváló szakembereink biztos stílusérzéke, és ösztönös szépérzéke keveredik az évek alatt megszerzett tapasztalattal, amelynek a végeredménye mindig egy olyan megoldás, koncepció, amellyel Ön maximálisan elégedett lesz.

Mivel Önről szól, sokat kérdezünk

pink and black living room

Senki sem ismeri Önt jobban saját magánál. Ezért ahhoz, hogy valóban személyre szabott belső tér vegye körül, ismernünk kell Önt. Ezért az első lépés mindig egy majd egy órás személyes beszélgetés, amely során számos kérdést teszünk fel annak érdekében, hogy ráérezzünk arra, amit Ön is szeretne, de esetleg saját magától nem tudná tökéletesen megfogalmazni.
Megismerjük a vágyait, a motivációit, mitől és hol érzi magát otthon, és még ezernyi más irányból közelítünk, hogy az egyenlet végén ott álljon az a változó, amelyet ha behelyettesítünk az előkészítés során a megfelelő helyekre, akkor pont azt kapja, amit Ön megálmodott.

A belsőépítészeti tér legalább annyira szól a tevékenységéről, mint Önről

A belsőépítészeti teret mindig az adott helyen nyújtott szolgáltatás hangulatára, tulajdonságára hangoljuk, mert a tér és a szolgáltatások teljes harmóniája nélkül nem csak Ön és munkatársai, hanem a célközönsége is kényelmetlenül érezné magát. A belső térnek pontosan azt kell sugároznia, amit Ön képvisel, és amit a vásárlói, megrendelői, ügyfelei megszoktak Öntől, a márkájától.

Az előkészítés menete

  1. Kapcsolatfelvétel
  2. Személyes találkozás, kérdések feltevése
  3. Meglévő vagy leendő terület felmérése
  4. Kérdésekre adott válaszok kiértékelése, majd elemezések, lehetőségek feltérképezése, tematikák létrehozása
  5. Folyamatos egyeztetés, kapcsolattartás a legjobb eredmény érdekében
  6. Megvalósítás

Az elmúlt években számtalan sikeres projektben volt részünk, és széleskörű partnerkapcsolatainknak köszönhetően, ha minket bíz meg, akkor szinte az összes létező munkafolyamat terhét levesszük a válláról, és „riasztjuk” a partnereket, akik egytől-egyig leinformálhatóak, és szakterületükön fedhetetlen múlttal rendelkeznek.

A belsőépítészeti átalakítás nem jár feltétlen sok stresszel. A titok a megfelelő csapat kiválasztásában rejlik. Önnek szerencséje van, mert ránk talált. Várjuk hívását!