Grafika és dizájn

A mostani életünk egy dologra épül, az egyszerűségre, vagy ahogyan az angol mondja „simplicity”. Az a grafika, arculat, amelyet magyarázni kell, az biztosan nem fog eljutni a célközönségéhez.

Ma már a legtöbb ember a szemével gondolkodik

Az emberek mindenütt az egyszerűen fogyasztható információkat keresik, hiszen mindenki túl van terhelve, ezért azt szeretik, ha egy adott dolgot a lehető leggyorsabban megérthetnek. Igen, a vizuális megjelenítés lett a modern kor megkerülhetetlen kommunikációja. Nem véletlen, hogy most sem egy 3 oldalas esszét olvas. Nem raboljuk az idejét, bízunk benne, hogy a referenciamunkáink (a szeme) majd meggyőzik Önt.

A grafika nem helyettesít, hanem kiegészít

grafika

A szöveg sosem fog teljesen kimenni a divatból. Árnyalt fogalmazásra a grafika nem képes, viszont vannak olyan „életérzések”, amit 15 oldalnyi szöveg sem tudna hitelesen visszaadni, ellenben egy ötletes design a másodperc töredéke alatt behatol a szívekbe, és kiváltja a kívánt hatást. Ezért a szöveges tartalom, és a képi megjelenítés harmóniája a kulcs a sikerhez.

Avatatlan kezekben fordítva is elsülhet

Nagyon fontos, hogy a grafikai megvalósítás, amely lehet egy teljes arculat vagy annak egy apró eleme (logó, banner, katalógus stb…) összhangban legyen cégének a hitvallásával, céljaival, egyszóval azzal, amit az Ön cége képvisel. Különben zavart kelt a látogatói fejében, akik ezért, hogy ezt az érzést (bizonytalanságot) megszüntessék magukban, inkább gyorsan továbbállnak.

A jó grafika mindig eléri a célját

Sok mindenki magyaráz sok mindent, de vizuális megjelenítés célja 99%-ban végső soron az értékesítés, ha úgy tetszik, a profitnövelés. Mindaddig, amíg egy dizájn nem termel profitot, az csak művészet, amely szép és jó, de hatástalan.

Dolgozzunk együtt

Mi a grafikára, a designra úgy tekintünk, mint egy tervre, amelyekbe olyan elemeket építünk, amelyek segítik az Ön céljainak a megvalósulását. Lelkes és tehetséges csapatunk előtt nem létezik lehetetlen feladat, tegyen próbára minket.

Amit vállalunk:

  • Logó
  • Névjegykártya
  • Email sablon
  • Céges kiadvány
  • Prospektus, Katalógus
  • Céges levélpapír+ boríték
  • Szórólap, plakát

Lépjen kapcsolatba velünk akár már most rögtön az oldalon megadott elérhetőségek egyikén, hogy a jövőben a vizuális megjelenés valóban hozzátegyen szolgáltatásaihoz, termékeihez, és telibe találja a célközönségét.