Online megoldások

Az online marketing egy dologról szól. A profitról. Lehet csűrni-csavarni, meg sok mindent megemlíteni, de azért költünk a marketingre a kiadási oldalon, hogy a bevételi oldalon nagyságrendekkel több jöjjön vissza.

Mérhető eredmények nélkül az online marketing szemfényvesztés

Biztosan Ön is találkozott már olyan szakemberrel, aki lájkok számának növekedését ígérte, vagy több látogatót hozott az oldalára. Önt érdekelte ez, amikor azt tapasztalta, hogy közben a bevétel egy tapodtat nem mozdul? Ne essen bele abba a hibába, hogy hisz a látszateredményeknek. A lájkok, az oldallátogatók száma fontos lehet, de csak akkor, ha azt sikerül konverzióra váltani. Ellenkező esetben az egész stratégia olyan, mint egy szép autó slusszkulcs nélkül. Egy ideig örülünk neki, sőt büszkén meg is mutatjuk a barátoknak, ismerősöknek, aztán szépen lassan rájövünk, hogy semmit sem tudunk kezdeni vele.

Mi a kezébe adjuk a slusszkulcsot, hogy száguldhasson

Az online kereskedelem folyamatosan nagyobb szeletet követel magának. Már most elképzelhetetlen összegek cserélnek gazdát napi szinten. Ön szerint bölcs döntés ebből kimaradni? Teljesen átalakultak a vásárlói szokások. Ma már nem a barátokat kérdezik meg az emberek, hogy ismer-e valaki egy jó fodrászt, hanem bekapcsolják a számítógépet és a Google-ben kutatnak a válaszok után.

online

Természetesen az online marketing nem egyenlő a keresőóriással, de a marketingstratégiák jelenleg 80%-ban az amerikai mamutvállalat keresőjére épülnek. Ugyanakkor a vállalat már többször bebizonyította, hogy nem rest drasztikus döntéseket hozni, ha gazdasági érdeke úgy kívánja ezért…

…nem szabad csak rá építeni az online marketinget

A keresőoptimalizálás továbbra is kiemelt szerephez jut majd a következő években, de folyamatosan építeni kell a közösségi marketinget, és folyamatosan releváns tartalommal kell ellátnia az oldalát, ellenkező esetben teljesen kiteszi magát a keresőóriás szeszélyeinek.

Az online marketing keretei adottak, de azon belül minden testre szabható. Mi ebben vagyunk profik. Meglátjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel a cégére szabott öltöny sehol sem fog szorítani, vagy lötyögni.

Az online marketing többszörösen megtérül

Nincs még egy olyan platform ahol ennyire olcsón el tudna érni ennyi embert. Persze az online marketingnél is el lehet költeni az Isten pénzét is, de csak akkor, ha nem megfelelő kezekbe helyezi cége marketingjét. A célközönség pontos meghatározásával, és részletes feltérképezésével, a megfelelő üzenetekkel növelhető, sőt megsokszorozható egy-egy marketing kampány hatékonysága.

Szeretne ilyen hatékony marketing-kampányoknak a szemtanúja, élvezője lenni? Akkor akár már ma keressen meg minket a megadott elérhetőségeink egyikén.